utrecht

Voor wie het echt wil weten

Nieuwsbrief juli 2020

20 juli 2020

Deze week wordt onze nieuwsbrief verstuurd! Lees ‘m alvast hier!

We kennen Gerbrand Langenberg als panellid en als één van onze fotografen op de paneldag. En hij heeft prachtige foto’s gemaakt voor onze website. Wie is deze rustige, talentvolle man die achter zijn camera pas echt vrij lijkt te zijn? Wat is het verhaal achter zijn passie voor fotografie? Annette belde hem op om dat te weten te komen.

Lees meer

Spreekt het jou aan om jouw ervaringen in te zetten en mee te denken over onderwerpen zoals de zorg, werk of opvang? Lijkt het je leuk om vragenlijsten over deze onderwerpen af te nemen en hierover in gesprek te gaan met de gemeente of zorgverleners?

Meetellen in Utrecht is op zoek naar een nieuw teamlid / panelmedewerker. Wat voor jou?

Lees meer

Corrie, Bert, Jacko en Annette hebben een goed gesprek op afstand met wethouder Linda Voortman.

Lees meer

Hoe kun je als je dak- of thuisloos bent zo gezond mogelijk blijven leven? En heb je daar zelf invloed op?

De afdeling Volksgezondheid van de gemeente Utrecht start binnenkort een onderzoek naar de gezondheid van dak- en thuislozen in Utrecht.

Lees meer

Wat is de impact van de coronacrisis op onze panelleden? Wat betekent het als bijvoorbeeld dagbestedingsactiviteiten wegvallen en ambulante zorg anders wordt uitgevoerd?

Om dat uit te zoeken hebben we een onderzoek gedaan. De antwoorden hebben we nu verwerkt in een verslag.

Lees meer

Nieuwsbrief mei 2020

12 mei 2020

Vandaag is onze nieuwsbrief verstuurd. Lees ‘m alvast hier!

Omdat we benieuwd waren naar de impact van de coronacrisis op onze panelleden hebben we een korte poll gemaakt. We wilden graag weten wat het voor ons panel betekent als bijvoorbeeld dagbestedingsactiviteiten wegvallen en ambulante zorg anders wordt uitgevoerd.

Lees meer

Gelukkige winnaars

09 april 2020

Twintig panelleden die mee hebben gedaan met het onderzoek over de uitkering hebben een bon van € 20 gewonnen.

Lees meer

Onderzoekers Sandra en Jacko zijn hard aan het werk om de resultaten van de interviews te verwerken.

Lees meer

Even voorstellen

02 maart 2020

Annemieke Dijk is sinds maart 2020 voor een aantal uren werkzaam bij Meetellen in Utrecht. “Een rare tijd om met een nieuwe baan aan de slag te gaan… mijn collega’s ontmoet ik nu alleen online. Ik kijk er naar uit om iedereen ‘live’ te ontmoeten.”

Lees meer

Nieuwe nieuwsbrief

27 januari 2020

Vandaag is onze nieuwsbrief verstuurd. Lees ‘m alvast hier!

Presentatie

23 januari 2020

Afgelopen donderdag waren we opnieuw te gast bij Volksgezondheid, deze keer bij de teams BEO en co-creatie. Ook zij waren benieuwd naar de resultaten van het onderzoek over ‘meedoen’.

Lees meer

op de nieuwjaarsborrel in Amsterdam

13 januari 2020

In Amsterdam wordt het nieuwe jaar ingeluid bij het Amsterdams Netwerk Ervaringskennis! Annette ging samen met team Meetellen in Amsterdam een kijkje nemen om er gezellig de nieuwjaarsborrel mee te maken. Zo leren wij de stad kennen en andersom.

Bedankt!

25 december 2019

We kijken terug op een fantastisch 2019. Dankzij jullie bijdrage aan onze onderzoeken hebben we jullie stem kunnen laten horen in Utrecht.

Lees meer

Verhuizing

23 december 2019

Meetellen in Utrecht is verhuisd naar een prachtig fijn groot kantoor op de begane grond in De Stadsbrug! Met man en macht was de verhuizing zo klaar. Twee grote ruimtes waar iedereen kan werken. We zijn er heel blij mee!

Lees meer

Super paneldag

26 september 2019

Wat was het een toffe paneldag! We leven als team maandenlang toe naar de paneldag waarin we alle panelleden van Meetellen in het zonnetje zetten. Dan geeft het ons heel veel voldoening om de hele avond blije gezichten te zien en enthousiaste reacties te horen. Daar doen we het voor!

Lees meer

Meetellen rapporteert

18 september 2019

Meetellen presenteert haar jaarlijkse onderzoek in een mooi rapport. Het onderwerp is: Meetellen én meedoen.
We onderzochten hoe tevreden Utrechters in een kwetsbare situatie zijn met hun activiteiten of vrijwilligerswerk. Geeft dit hen het gevoel dat ze meedoen in de maatschappij? Wat motiveert hen, hoe ervaren ze de begeleiding en wat vinden ze van het aanbod?

Lees meer

Onderzoek tijdsbeleving

15 augustus 2019

Meetellen leest mee met het begrijpelijk maken van een onderzoek naar de tijdbeleving van daklozen. Leven daklozen meer in het verleden, het heden of zijn ze juist met de toekomst bezig?

Meetellen heeft een klanttevredenheidsonderzoek afgenomen bij het medisch spreekuur van Volksgezondheid. Panelmedewerkers Christiaan en Bert vertellen over hun ervaringen bij de afname.

Lees meer

Meetellen in Utrecht valt sinds januari 2019 onder stichting De Omslag uit Amsterdam. Één van de redenen hiervoor is het oprichten van Meetellen in Amsterdam. Esmeralda van der Naaten is daar projectleider en begeleidt het traject.

Lees meer

Gemeente Utrecht Werk en Inkomen wil de dialoog op gang brengen tussen de cliënt en beleid/uitvoering. Er is een projectgroep in het leven geroepen, die dat helpt te realiseren. Annette adviseert vanuit Meetellen.

Lees meer

De afgelopen maand hebben panelmedewerkers en panelleden van Meetellen meegelezen in een groot aanbestedingstraject van de gemeente Utrecht. Het gaat om geld dat de gemeente gaat geven aan organisaties die hulp verlenen aan mensen met psychosociale of psychiatrische problematiek.

Lees meer

Onze nieuwe rapportage over zelfredzaamheid is uit. Dit onderzoek is gedaan door middel van diepte-interviews en een vragenlijst. Klik hier [HIERO DE LINK NAAR DE ONDERZOEKSPAGINA] voor een samenvatting van het onderzoek.

Lees meer

Meetellen op Facebook

Blijf op de hoogte!

We houden je graag op de hoogte van wat er gebeurt bij Meetellen in Utrecht. Als je dat wilt, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Site by Alsjeblaft!