utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Meetellen onderzoek in de raadsbrief

11 april 2023

Om te zorgen dat de uitkomsten van ‘Dit vinden wij van de Stad’ worden meegenomen in het beleid, wordt het Meetellen onderzoek genoemd in de raadsbrief aan de burgemeester en wethouders.

De afgelopen tijd hebben we op verschillende plekken de resultaten en aanbevelingen van ons onderzoek ‘Dit vinden wij van de Stad’ mogen presenteren.

Zo waren we eind februari op bezoek bij de afdeling Volksgezondheid en Onderzoek & Advies, presenteerden we tijdens een lunchbijeenkomst onze resultaten aan wethouders Linda Voortman (o.a. werk en inkomen, wmo en welzijn en diversiteit & inclusie) en Dennis de Vries (o.a. jeugd, wonen en buurtaanpak) en waren we te gast bij de Ulu Camii Moskee voor een presentatie aan Team Samen Stad Maken, dat zich bezighoudt met participatie en inspraak van bewoners.

Overal werden we hartelijk ontvangen en was men nieuwsgierig naar ons rapport. Onderwerpen die aan de orde kwamen waren o.a. andere wonen, inspraak en discriminatie. Er werden vragen gesteld en om te zorgen dat de uitkomsten meegenomen worden in het beleid werd ons onderzoek genoemd in de raadsbrief aan de burgemeester en wethouders.

De komende tijd volgen er nog meer presentaties. Wil je er bij zijn? Laat het ons weten!

Site by Alsjeblaft!