utrecht

Voor wie het echt wil weten

Je wilt de kwaliteit van de ondersteuning, zorg en verbeteracties en resultaten daarvan monitoren. Kwalitatief onderzoek kan hierbij helpen, maar wat soms ontbreekt is het perspectief van de doelgroep in opzet en uitvoering van onderzoek.
Bij Meetellen doen we dat anders.

Lees meer

De onderzoekcyclus van Meetellen bestaat uit een aantal stappen die we samen met de opdrachtgever vormgeven. We beginnen met oriënteren en het vaststellen van de onderzoeksvraag.

Lees meer

Referenties

Klanten van Meetellen zijn onder andere Jekuntmeer, Wij 3.0, verschillende locaties van De Tussenvoorziening, Lister, Pharos, Leger des Heils, Phrenos en de gemeente Utrecht (o.a. afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling, afdeling Volksgezondheid).
Meer weten over hun ervaringen? Neem contact met ons op, dan brengen we jullie in contact met ze.

Meetellen doet sinds 2014 jaarlijks een onderzoek in opdracht van de gemeente Utrecht. Het onderwerp van het onderzoek bepalen we samen met de gemeente.

Daarnaast onderzoeken we in opdracht. Het gaat altijd over mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Denk aan dak- en thuislozen, mensen met een verslaving, psychische problemen of in armoede.

Lees meer

Onderzoek voor en door ervaringsdeskundigen is een manier om mensen uit de doelgroep te bereiken en aan het woord te laten. Meetellen doet dat op verschillende manieren. Onze onderzoeksproducten op een rij.

Lees meer

Brochure

Op dit moment maken we een brochure die de mogelijkheden van Meetellen samenvat. Je kunt deze alvast opvragen door ons een mail te sturen met daarin de vermelding van je naam en adres. Als de brochure klaar is, sturen we deze per post naar je toe.

Meer weten over de methode Meetellen?

Wij laten de stem van kwetsbare Utrechters horen aan gemeente en organisaties. Naast ons onderzoek in en voor de stad voeren we ook onderzoek in opdracht uit. Met onze ervaringsdeskundige medewerkers en een grote groep panelleden onderzoeken wij wat er leeft. In een persoonlijk gesprek lichten we graag de mogelijkheden toe. Mail ons op info@meetellen.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Site by Alsjeblaft!