utrecht

Voor wie het echt wil weten

Meetellen in Utrecht is een onderzoeksbureau met ervaringsdeskundige medewerkers en 400 panelleden. Het Meetellen panel bestaat uit mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben. Naast het grote jaarlijkse thema-gerichte onderzoek onder het eigen panel doet Meetellen verschillende soorten kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeken.

Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld afdelingen van de gemeente. Meetellen doet ook onderzoek onder cliënten van zorgaanbieders of andere partijen in de stad, bijvoorbeeld door het doen van een klanttevredenheidsonderzoek.

Lees meer

Meetellen in Utrecht kan ingezet worden voor klanttevredenheidsonderzoeken, advies bij en het testen van vragenlijsten, het meelezen van teksten, het organiseren van een testpanel of het beoordelen van de gebruikersvriendelijkheid van een website. Ook leidt Meetellen in opdracht thema-gerichte focusgroepen op locatie.

Lees meer

Meetellen weet mensen te bereiken, doet onafhankelijk onderzoek en gaat uit van het perspectief van de mensen waar het om gaat. Dat maakt de Meetellen-methode uniek: onderzoek als middel om mensen die vaak niet gehoord worden te betrekken en een stem te geven. Dat levert zeer bruikbare en waardevolle informatie op voor de opdrachtgever die het ècht wil weten!

Lees meer

Meetellen doet sinds 2014 jaarlijks een onderzoek in opdracht van de gemeente Utrecht. Het onderwerp van het onderzoek bepalen we samen met de panelmedewerkers en de gemeente.

Lees meer

Referenties

Klanten van Meetellen zijn onder andere Jekuntmeer, Wij 3.0, verschillende locaties van De Tussenvoorziening, Lister, Pharos, Leger des Heils, Phrenos, De Stek, Stut Theater en de gemeente Utrecht (o.a. afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling, afdeling Volksgezondheid). Meer weten over hun ervaringen? Neem contact met ons op, dan brengen we jullie met hen in contact.

Folder

Onze folder vat de mogelijkheden van Meetellen nogmaals even voor je samen!
Je kunt deze hier downloaden of opvragen door ons een mail te sturen met daarin de vermelding van je naam en adres. Dan sturen we hem per post naar je toe.

Meer weten over de methode Meetellen?

Wij laten de stem van kwetsbare Utrechters horen aan gemeente en organisaties. Naast ons onderzoek in en voor de stad voeren we ook onderzoek in opdracht uit. Met onze ervaringsdeskundige medewerkers en een grote groep panelleden onderzoeken wij wat er leeft. In een persoonlijk gesprek lichten we graag de mogelijkheden toe. Mail ons op info@meetellen.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Site by Alsjeblaft!