utrecht

Meetellen in Utrecht

Wij zijn een onderzoeksbureau voor èn door mensen die langdurig ondersteuning nodig hebben op gebied van werkloosheid, huiselijk geweld, psychische of lichamelijke problemen, schulden en eenzaamheid. Wij laten de stem van die bewoners horen aan gemeenten en organisaties.

Lees meer

Het team van Meetellen in Utrecht bestaat uit een coördinator, projectmedewerkers en panelmedewerkers. Daarnaast zijn onderzoekers van de Gemeente Utrecht nauw betrokken bij onze onderzoeken. We stellen iedereen graag aan je voor.

Lees meer

Sinds 2013

Het panel Meetellen is in 2013 in Utrecht gestart als een gezamenlijk initiatief van de gemeente Utrecht en Wij3.0 (de Stadsbrug). Vanaf begin 2019 opereert Meetellen in samenwerking met stichting De Omslag als een onafhankelijke sociale firma met panels in Utrecht en Amsterdam.

In ons team is altijd plek voor mensen die zin hebben om als panelmedewerker aan de slag te gaan. Heb je zin om te werken voor de stem van de stad? Als panelmedewerker heb je persoonlijke ervaringen met de hulpverlening of welzijnsorganisaties en werk je mee bij Meetellen om onderzoeken te organiseren en uit te voeren.

Lees meer

Het team van Meetellen in Utrecht bestaat onder andere uit panelmedewerkers, die in het kader van re-integratie meewerken aan onderzoeken en de onderzoeks- en adviesproducten van Meetellen. De panelmedewerkers vervullen binnen Meetellen een essentiële rol: zonder hen is ervaringsdeskundig onderzoek onmogelijk.

Lees meer

Met steun van!

Meetellen in Utrecht is een initiatief van de gemeente Utrecht.
Dit initiatief wordt ondersteund door de Gemeente Utrecht en Stichting De Omslag . Dankzij het vertrouwen kunnen we bouwen aan Meetellen in Utrecht, als antwoord op de vraag naar ervaringsdeskundig perspectief, het bereiken van mensen en onderzoek.

Site by Alsjeblaft!