utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Ervaringsdeskundigheid op de kaart

05 februari 2024

Movisie vindt ervaringsdeskundigheid belangrijk. Zo belangrijk dat zij op 1 februari een congres organiseert met de titel: ‘Ervaringskennis, geen brug te ver’. Tijdens de dag komen ervaringsverhalen van verschillende mensen met diverse achtergronden aan de orde.

Ook wijzelf verzorgen een workshop en vertellen over de werkwijze van Meetellen. Wij voelen ons trots en enthousiast over wat wij doen als het gaat om ervaringsdeskundigheid. Wel is het spannend om hier te presenteren, maar het lukt goed. Erik vertelt dat hij geraakt wordt door de oprechtheid van panelleden, Ria zegt dat ze het leuk vindt als ze ziet dat organisaties wat met onze inbreng doen.

Al met al kijken we terug op een mooie workshop en een boeiende dag om mee te nemen als ervaring naar huis!

Site by Alsjeblaft!