utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Van betekenis in de stad

31 januari 2021

Dat de manier waarop Meetellen samenwerkt met de gemeente precies past bij de Utrechtse aanpak in het sociaal domein, is in het nieuwe E-magazine De Utrechtse aanpak in het sociaal domein van de gemeente Utrecht te lezen. Een mooi interview met Annette en Majid, we zijn er trots op!

Zo kunnen we via onze onderzoeken een mooi partnerschap ontwikkelen met de afdelingen van de gemeente (MO, VG en W&I), die voor ons panel van groot belang zijn. In 2021 bouwen we daar verder aan!

Een kopie van het artikel vind je onderaan in de kolom hiernaast. De hele uitgave “De Utrechtse aanpak in het sociaal domein – model en werking in de praktijk” vind je op de site van zorgprofessionals.utrecht.nl. Je vindt het interview met Meetellen op pagina 19 tot en met 21.

Site by Alsjeblaft!