utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Webinar Gezond leven

16 december 2021

In 2021 is de rapportage ‘Gezond Leven’ van Meetellen in Utrecht uitgekomen. Meetellen organiseert op donderdagmiddag 3 februari 2022 een webinar om u te betrekken bij de resultaten en het gesprek hierover aan te gaan.

Schrijf je nu vast in!

In 2021 is de rapportage ‘Gezond Leven’ van Meetellen in Utrecht uitgekomen. De resultaten zijn gebaseerd op een onderzoek onder het eigen panel. Via een vragenlijst en interviews zijn verschillende aspecten rondom gezond leven bevraagd, zoals de ervaren gezondheid, de sociale omgeving, stress, informatievoorziening, de coronacrisis en leefstijl. Naast de resultaten van het onderzoek geeft het rapport ook een aantal aanbevelingen.

Meetellen organiseert een webinar om u te betrekken bij de resultaten en het gesprek hierover aan te gaan. Welke lessen halen we hieruit? Wat zouden we kunnen doen om een gezond leven voor iedereen te bevorderen?

In het webinar delen experts en panelleden hun visies, ambities en ervaringen. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar uw reacties, die u via de chat kunt meegeven. Dit webinar is de aftrap naar verschillende vervolgsessies in 2022 voor verdere verdieping. De data van de vervolgsessies worden in januari bekend gemaakt.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen.
Meld je snel aan!

Site by Alsjeblaft!