utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Nieuwe rapportage over gezond leven!

27 september 2021

De nieuwe rapportage van Meetellen in Utrecht is uit! Dit keer is er onderzoek gedaan naar de ervaringen die ons panel heeft met gezond leven, hun gezondheid en corona. 131 panelleden van Meetellen hebben meegedaan aan de vragenlijst en 21 panelleden aan een interview.

Wat verstaan panelleden onder gezondheid? Welke belemmerende en bevorderende factoren ervaren zij om gezond te kunnen leven? En op welke gebieden ervaren zij stress? En hoe zit het met hun sociale omgeving? Ook gaan we in op de vraag welke invloed de coronacrisis heeft op de gezondheid van panelleden. In de rapportage leest u er alles over.

Team Meetellen gaat nu in gesprek over de resultaten van het onderzoek, met de gemeente en maatschappelijke organisaties in de stad. De uitwisseling met panelleden over de resultaten en de achtergronden ervan kunnen bijdragen aan een nog beter afgestemd aanbod.

Heeft u interesse? Dan horen wij dat graag! Stuur een mail naar utrecht@meetellen.nl. en wij nemen dan contact met u op.

Site by Alsjeblaft!