utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Onderzoek naar uitkering

31 maart 2020

Onderzoekers Sandra en Jacko zijn hard aan het werk om de resultaten van de interviews te verwerken.

Ook voor de onderzoekers is dit een bijzondere tijd. Gelukkig hadden veel mensen de vragenlijst al ingevuld, hadden we al 17 interviews afgenomen en een groepsgesprek gedaan! Deze periode kunnen zij dus thuis hard werken aan het verwerken van alle resultaten. Een aantal van de resultaten lees je alvast hiernaast.

We werken nu veel digitaal samen, via chat en via beeldbellen. De resultaten uit de vragenlijst hebben we al verwerkt. Met de interviews zijn we nu ook begonnen. We hebben via Skype de resultaten met Annette en de panelmedewerkers besproken. Het geeft ons meer inzicht in wat de resultaten betekenen en hoe we bepaalde cijfers kunnen uitleggen.

Nu gaan we verder met het analyseren van de gesprekken die we met enkele van jullie gevoerd hebben en daarna beginnen we met schrijven van de factsheet. Begin september kun je alle uitkomsten van het onderzoek lezen in de rapportage.

Site by Alsjeblaft!