utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Meetellen denkt mee in Overvecht

19 april 2021

De gemeente Utrecht is benieuwd naar de verbeteringen die de inwoners van Overvecht zelf voor hun buurt zien. Daarom is voor inwoners een meedenk- en activiteitenprogramma opgezet in het ‘Omgevingsprogramma Overvecht’. Meetellen is ook gevraagd mee te denken.

Panelmedewerker Aarti en projectmedewerker Nicole gingen aan de slag om panelleden hiervoor uit te nodigen. Dat bleek nog niet zo gemakkelijk: we zochten leden van verschillende achtergronden en leeftijden. Ons ledenbestand kan nog wat diverser worden merkten we, dus meld je vooral aan als jij jouw stem wilt laten meetellen (of die van jouw buur, vriend, familie).

Uiteindelijk is een mooie club van 8 panelleden uit Overvecht samengesteld die aan de slag zijn gegaan. En ook zijn de thema’s al doorgelopen, die we samen met de gemeente gaan bespreken. Zoals hun visie op Winkelcentrum Overvecht, overlast (bijv. vuilnis en criminaliteit), maar ook eenzaamheid en toegankelijkheid in de wijk. In de volgende nieuwsbrief vertellen we je over de voortgang!

Meer weten over het programma? Kijk dan hier.

Site by Alsjeblaft!