utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Bericht van wethouder en beleidsmedewerker

14 december 2021

Ter gelegenheid van de Meetellen paneldag op 15 december 2021 ontvingen wij twee prachtige videoboodschappen!

Wethouder Maarten van Ooijen en Marga Vink van de gemeente (afdeling MO) konden door de aangepaste paneldag niet langskomen, maar vertelden ons in een mooie videoboodschap wat panel Meetellen voor hen en de stad betekent.

Wethouder Maarten van Ooijen spreekt in zijn videoboodschap zijn waardering uit voor het Meetellen panel in Utrecht. En ook Marga Vink, beleidsmedewerker maatschappelijke opvang van de gemeente Utrecht, spreekt haar dank uit.

Klik op de plaatjes hieronder om de boodschappen te bekijken!

Opgenomen ter gelegenheid van de Meetellen paneldag 15 december 2021.

Site by Alsjeblaft!