utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Paneldag een succes

19 december 2021

Ondanks de maatregelen kon de paneldag dit jaar doorgaan! De Colour Kitchen Zuilen verzorgde twee heerlijke high tea’s voor ons, zodat er in totaal toch nog ruimte was voor 60 personen.

Bij binnenkomst werd er gezellig bijgekletst en nader kennis gemaakt. Wethouder Maarten van Ooijen en Marga Vink van de gemeente (afdeling MO) konden door de aangepaste paneldag niet langskomen, maar vertelden ons in een mooie videoboodschap wat panel Meetellen voor hen en de stad betekent.

Videoboodschappen bekijken

Ellen van der Vorst (gemeente Utrecht, afd. MO) is accounthouder van Meetellen. Dat betekent dat zij regelmatig met Annette en het team spreekt over Meetellen. Zij kwam langs met haar collega Willemijn om zichzelf voor te stellen en de sfeer te proeven.

Ellen van der Vorst (gemeente Utrecht, afd. MO) en haar collega Willemijn stellen zichzelf voor

Ceriel valt in de prijzen.

Er werd zichtbaar genoten door iedereen en de bingo, geleid door Corrie en Ria, verhoogde de sfeer. Ineke deelde de prijsjes uit en Annemieke en Erik voorkwamen met hun oplettende blik de valse bingo’s. Panelleden Willy, Els, Ceriel en Christine vielen onder andere in de prijzen!

Bekijk een fotoverslag in onze nieuwsbrief.

Site by Alsjeblaft!