utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Super paneldag

26 september 2019

Wat was het een toffe paneldag! We leven als team maandenlang toe naar de paneldag waarin we alle panelleden van Meetellen in het zonnetje zetten. Dan geeft het ons heel veel voldoening om de hele avond blije gezichten te zien en enthousiaste reacties te horen. Daar doen we het voor!

Dit jaar hadden we een vol, maar vooral geslaagd programma op de paneldag. Het altijd enthousiaste Stut Koor heette ons muzikaal welkom met liedjes over meetellen in de maatschappij.

We namen officieel afscheid van Martin Bluijs als contactpersoon van de gemeente Utrecht. Hij vertelde hoe hij Meetellen en de mensen die er werken heeft zien groeien de afgelopen jaren. Gelukkig blijft hij persoonlijk altijd betrokken bij Meetellen.

Er was een swingende muziekquiz met liedjes uit de jaren 70, 80 en 90. Panellid Gerbrand kwam een aantal zelfgemaakte liedjes zingen over stemmen horen en het hebben van een gokverslaving. We hebben allemaal ademloos geluisterd naar Gerbrand; dat komt toch even binnen.

Van het eten van Queridon taal en Horeca werd goed gesmuld, er werd door veel panelleden wel twee of drie keer opgeschept.

Uiteraard presenteert Annette ons nieuwe onderzoek en huisstijl en zette ze een aantal mensen in het zonnetje.

Panelmedewerker DJ Christiaan zorgde als kers op de taart voor een goede sfeer met zijn muziek. En als afsluiter was er een spectaculaire goochel- en jongleeract van Huub Cooijmans. Daar wordt nog lang over nagepraat.

De prachtige foto’s zijn gemaakt door Gerbrand Langenberg en onze fotograaf Marco. Volgend jaar weer! Kijk op Facebook voor meer foto’s.

Site by Alsjeblaft!