utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Meetellen kijkt vooruit!

14 juni 2023

Stel je voor dat geld geen rol zou spelen. Wat zou je dan willen onderzoeken? Dat was één van de vragen waar wij als panelmedewerkers antwoord op mochten geven in een inspiratiesessie over de toekomst van Meetellen.

De dromen die daarbij naar voren kwamen gingen vele kanten op. Zo wilde de één toegankelijke activiteiten en netwerken in de wijk of meer aandacht voor (mentale) gezondheid en koos de ander voor onderzoek naar woningnood en kortere wachtlijsten voor zorg. We mochten ook laten weten, wat we nu al goed vonden gaan bij Meetellen Genoemd werd bijvoorbeeld dat leden echt hun stem kunnen laten horen via de vragenlijsten en vooral ook dat panelleden elkaar op de paneldag in het echt kunnen ontmoeten, ook als ze dat zelf spannend vinden.

Uit de inspiratiesessie bleek verder dat de panelmedewerkers zelf elkaar ook beter wilden leren kennen. Gelukkig was daar woensdag 14 juni een uitgelezen kans voor: wij hadden namelijk een teamuitje!

Na een lekkere lunch in Park Transwijk speelden we een speciaal kaartspel met persoonlijke vragen. Hierna gingen we naar het Domplein om meer te leren over ruim negen eeuwen geschiedenis van de stad Utrecht, inclusief het paleis Lofen, verborgen aan de Oudegracht. Al met al was het een leuke en leerzame dag, voor herhaling vatbaar!

Meetellen leert over de geschiedenis van Utrecht
Meetellen leert over de geschiedenis van Utrecht
Site by Alsjeblaft!