utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Rapportage zelfredzaamheid

13 juni 2018

Onze nieuwe rapportage over zelfredzaamheid is uit. Dit onderzoek is gedaan door middel van diepte-interviews en een vragenlijst. Klik hier [HIERO DE LINK NAAR DE ONDERZOEKSPAGINA] voor een samenvatting van het onderzoek.

Vanaf september 2018 zullen wij met onze onderzoekers en panelmedewerkers het onderzoek op verschillende locaties gaan presenteren. Wilt u ook een presentatie over ons onderzoek naar zelfredzaamheid voor uw team, cliëntenraad of ervaringsdeskundigen? Het is interessant om over de resultaten met elkaar in gesprek te gaan. De onderzoekers en panelmedewerkers van Meetellen komen graag langs om feedback en reacties op te halen. Leg contact met Annette voor de mogelijkheden.

Site by Alsjeblaft!