utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Dialoog met gemeente

13 juni 2019

Gemeente Utrecht Werk en Inkomen wil de dialoog op gang brengen tussen de cliënt en beleid/uitvoering. Er is een projectgroep in het leven geroepen, die dat helpt te realiseren. Annette adviseert vanuit Meetellen.

Er zijn mensen vanuit cliëntenraden en ook medewerkers vanuit de Gemeente Utrecht waren bij de gesprekken aanwezig. Hans Bosselaar is wetenschapper aan de
VU en heeft een methode ontwikkeld die als onderlegger wordt gebruikt; Meetellen was een inspiratiebron voor hem. De projectgroep is meerdere keren bij elkaar geweest en de ideeën werden op 13 juni gedeeld met diverse raadsleden en wethouder Linda Voortman. Ook panelmedewerkers Chantal, Nanda en Corrie
waren daarbij. Dat was een interessante avond, waar iedereen enthousiast van werd. Eind dit jaar gaat W&I daadwerkelijk aan de slag met een nieuwe vorm van cliënt-participatie. Meetellen blijft dat natuurlijk graag volgen!

Site by Alsjeblaft!