utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

in gesprek met de wethouder

22 juni 2020

Op 22 juni voerde het team Meetellen in Utrecht een goed gesprek met wethouder Linda Voortman over de resultaten van ons onderzoek naar ervaringen met de uitkering.

Op 22 juni voerde het team Meetellen in Utrecht een goed gesprek met wethouder Linda Voortman (op de foto onderaan in het midden), over de resultaten van ons onderzoek naar ervaringen met de uitkering. Ook Marieke, een medewerker van Werk en Inkomen was erbij.

We zijn benieuwd naar de visie van de wethouder op de cijfers, omdat zij Werk en Inkomen in haar portefeuille heeft. Waar zou zij graag aan willen werken als ze naar deze resultaten kijkt? Zij stelde veel vragen, was geïnteresseerd en wilde ook juist veel van óns weten als het gaat om de samenwerking tussen W&I en de mensen met een uitkering. We hebben er veel aan gehad, maar Linda zelf ook zoals ze zei.

aanvullend advies

Na ieder jaarlijks onderzoek organiseert Meetellen ook gesprekken over de onderzoeksresultaten tussen de Meetellen panelleden en ambtenaren en diverse professionals uit Utrecht. Zo ook naar aanleiding van het onderzoek ‘Ervaring met de uitkering’. De extra adviezen die uit alle gesprekken zijn voorgekomen delen we ook in een aanvullende notitie.

Site by Alsjeblaft!