utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Afscheid van Christiaan

26 februari 2024

Wie kent hem niet? Christiaan: zo’n 10 jaar een boegbeeld van Meetellen. Zijn bijzondere uitstraling, excentrieke kledingkeuze en prachtige rode stekels maken dat je Christiaan niet zomaar vergeet. Toen hij ons vertelde dat het tijd werd voor iets nieuws, was dat dan ook wel even slikken.

En dan zijn vele kwaliteiten! Een paar voorbeelden: hij weet precies te zeggen waar het op staat, is een geweldige adviseur bij het opstellen van vragenlijsten en kan als de beste mensen betrekken bij een afname.

Toen hij ons vertelde dat het tijd werd voor iets nieuws, was dat dan ook wel even slikken. Bert, zijn vaste maatje bij de afnamen zegt: ‘Voor het eerst was Christiaan niet bij de afname bij de NOIZ. Hij wil wat anders gaan doen… we zullen hem missen!’ Dat klopt, want het was een geweldige collega. We konden op hem rekenen en werkten heel fijn samen. En niet te vergeten: Christiaan was onze vaste DJ voor de paneldag!

Maar iedereen begrijpt dat het na 10 jaar goed is om verder te kijken. We wensen Christiaan daarom een heel fijne tijd bij Wij aan de Werf. Hij blijft panellid en doet soms nog mee aan klankbordgroepen.

Site by Alsjeblaft!