utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Wij zoeken een projectmedewerker!

18 februari 2022

Kan jij snel schakelen terwijl je overzicht houdt? Ben je invoelend en sociaal, pro-actief en een communicatieve ster? Dan is de vacature van projectmedewerker in Utrecht misschien wel wat voor jou!

Meetellen bestaat uit een hecht en enthousiast team, dat in gezamenlijkheid de diverse doelen bewerkstelligt. Voor de training en begeleiding van de panelmedewerkers en de organisatie van hun werkzaamheden zoeken wij een

projectmedewerker

die ons team per 1 maart 2021 komt versterken.

Wat houdt het werk in?
Het gaat om een uitvoerende en begeleidende functie ter ondersteuning van de panelmedewerkers. Het team van Meetellen werkt projectmatig aan interne en externe onderzoeksopdrachten van plan van aanpak tot en met rapportage. In overleg met de coördinator organiseer je de werkzaamheden van de panelmedewerkers rond de lopende onderzoeken, bereidt het team daarop voor en begeleidt daarbij. Daarnaast stel je samen met de panelmedewerkers persoonlijke leerdoelen op, verken je de mogelijkheden binnen Meetellen voor hun ontwikkeling en help je hen zo nodig in contact te komen met externen die hen daarbij kunnen helpen, zoals een trajectbegeleider.

In de bijlage hiernaast lees je meer over wat de functie inhoudt.

We zijn nadrukkelijk op zoek naar de juiste persoon voor Meetellen in Utrecht en komen graag met je in contact.
Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV voor 1 maart 2022 naar info@meetellen.nl. We kijken uit naar je reactie!

Site by Alsjeblaft!