utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Meetellen bestaat 10 jaar!

16 december 2022

De viering van ons tienjarig bestaan en de presentatie van ons nieuwe onderzoek ‘Dit vinden wij van de stad’: redenen genoeg voor een feestje voor ons netwerk van professionals en panelleden op 15 december 2022. Het werd een mooi, informatief samenzijn met veel gezelligheid en uitwisseling.

Een hoogtepunt van de middag was de première van ons filmpje. Hierin vertellen panelleden, de oprichter en beleidsmedewerkers over de betekenis van Meetellen. Dank voor ieders komst en ieders bijdrage aan wat Meetellen mocht bereiken de afgelopen 10 jaar!

De première van de Meetellen film
Eric citeert een van de panelleden uit het onderzoek
Tijd voor taart!
Meetellen krijgt een prachtig cadeau van Madelinde en Monique

Wil je het filmpje ook zien? Ga dan naar “Youtube”:

Site by Alsjeblaft!