utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Nieuwe rapportage over ervaringen met de uitkering!

21 september 2020

De nieuwe rapportage van Meetellen in Utrecht is uit! Dit keer is er onderzoek gedaan naar de ervaringen die ons panel heeft met de uitkering en het zetten van een volgende stap richting participatie en betaald werk.

Maar liefst 257 panelleden van Meetellen hebben meegedaan aan de vragenlijst en 17 aan een interview. Hoe ervaren zij het om een uitkering te ontvangen en het contact dat ze daarover hebben met de uitkeringsinstantie? Wat helpt hen om een volgende stap te zetten richting participatie en werk? En wat houdt hen daarbij tegen? In de rapportage lees je het complete beeld.

De komende tijd gaat team Meetellen de resultaten van het onderzoek (digitaal) presenteren aan de gemeente en organisaties in de stad. Dan gaan wij ook verder in gesprek over de resultaten en de achtergronden daarvan. Heeft u daar interesse in? Dan horen wij dat graag!

Site by Alsjeblaft!