utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Onderzoek medisch spreekuur

10 juli 2019

Meetellen heeft een klanttevredenheidsonderzoek afgenomen bij het medisch spreekuur van Volksgezondheid. Panelmedewerkers Christiaan en Bert vertellen over hun ervaringen bij de afname.

Mensen die bijvoorbeeld dakloos zijn of onverzekerd kunnen drie ochtenden per week binnenlopen voor een gratis consult bij de verpleegkundig specialisten. Het medisch spreekuur is sinds begin dit jaar gevestigd in de nieuwe dagopvang Herstart.

Christiaan (panelmedewerker): “We zijn bij Herstart, NoiZ , Sleep Inn en Leger des Heils Oudwijkerveldstraat geweest. Mensen konden zo hun mening geven over het medisch spreekuur. Er was een goede sfeer en het was leuk om te doen. Bij Herstart was ik nog niet eerder geweest, vond het een grote ruimte met computers. Het eten was goed en goedkoop. Ik vond het een stuk beter als de oude opvang bij de Caterijnesteeg.”
Bert (panelmedewerker): “Ik vind het gebouw van Herstart een mooie plek. Jammer dat niet iedereen er zo over denkt. Er zijn vrij positieve reacties gekomen over het medisch spreekuur. We hebben ook veel geluiden gehoord over Herstart. Het zou leuk zijn als wij ook daar een kanttevredenheidsonderzoek mogen afnemen.”

Site by Alsjeblaft!