utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Afnamen vragenlijst hoe denk jij over de stad?

19 november 2021

De gemeente, waaronder de raadsleden, vinden het erg belangrijk om ook de stem van het Meetellen panel te horen als het gaat om ervaringen met de stad. Daarom doet Meetellen mee met een groot inwoneronderzoek, dat onder alle Utrechters wordt gehouden.

Meetellen heeft de vragenlijst toegankelijk gemaakt voor het panel. Samen met de panelleden zijn er specifieke thema’s uitgekozen, is de lengte van de lijst ingeperkt en is er gezorgd voor duidelijke vraagstellingen en helder taalgebruik. Er stond deze keer heel wat druk op de afnamen, omdat de resultaten van het onderzoek in januari al bij de gemeente moeten zijn.

Er zijn ook stapels per vragenlijsten per post binnengekomen

Na de verzending van de lijst aan ons panel gingen de panelmedewerkers samen met enkele actieve panelleden elke week op pad. Het was voor ons geweldig om de stad weer in te kunnen. We werden hartelijk ontvangen op locaties zoals De Wilg, Enik, Het Bokkie, Sleep Inn en De NoiZ, De werfkelder van WIJ 3.0, Doen en Laten, Food for Good, diverse inlopen en buurtwerkkamers.

Margreet en Christiaan bij De Strooij

Christiaan en Erik voeren lijsten in op De Stadsbrug

Erwin van administratiekantoor Figaro van Lister helpt ons bij het invoeren

Medewerkers van administratiekantoor Figaro van Lister en enkele panelleden hebben ons met plezier geholpen om de antwoorden uit de papieren lijsten in te voeren in het systeem. Dat was een zeer welkome versterking. We zijn trots op een totaalresultaat van 280 ingevulde vragenlijsten!

We houden je op de hoogte van de resultaten, die in januari bekend worden. Daarna volgen er nog een paar klankbordgroepen met panelleden. De volledige rapportage verwachten we in de zomer.

Site by Alsjeblaft!