utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Brief testen voor gemeente

06 januari 2023

In 2022 spraken panelleden van Meetellen met de gemeente over de vraag wanneer je je thuis voelt in de wijk. De inzichten hieruit zijn opgenomen in de ‘visie Thuis in de wijk’.

Dat is een brief waarin de doelen staan voor de komende jaren. Wat wil de gemeente bereiken in de wijk? Denk aan betere samenwerking tussen organisaties, stimuleren van contacten in de wijk, een veilige buurt en toegankelijke, aantrekkelijke activiteiten voor mensen in een kwetsbare positie.

De panelmedewerkers van Meetellen testten deze brief op 5 januari. Dat deden zij samen met Marga en Nienke van de gemeente, die allebei voor Thuis in de wijk werken. Het werd een mooi gesprek, met belangrijke inhoudelijke feedback, waarmee zij de brief kunnen voltooien!

In gesprek over de brief ‘visie Thuis in de wijk’

Site by Alsjeblaft!