utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Geen paneldag, wat nu?

28 oktober 2020

Elk jaar een paneldag! Om jullie te ontmoeten, te informeren en te bedanken. Zo hoort dat bij Meetellen. Want zonder panelleden geen Meetellen!
Helaas gooit corona dit jaar roet in het eten. We zijn hard op zoek gegaan naar alternatieve manieren om jullie iets leuks te bieden, te informeren en te bedanken. Lees verder voor een hint!

Aan het eind van de zomer zijn we op zoek gegaan naar een geschikte locatie waar we een corona-proof paneldag zouden kunnen organiseren. Maar toen we dit bijna helemaal geregeld hadden, liep het aantal besmettingen weer op en werden de regels aangescherpt. We willen natuurlijk graag een paneldag waarop zoveel mogelijk leden kunnen komen. En we willen dat op een veilige en verantwoorde manier doen, maar dit jaar gaat dat ons dus niet lukken.

Dat is voor het hele Meetellen team een grote teleurstelling, want het is een hoogtepunt in het jaar. We zijn dan ook hard op zoek gegaan naar alternatieve manieren om jullie iets leuks te bieden, te informeren en te bedanken. We hebben een aantal hele leuke plannen gemaakt om jullie toch te trakteren op iets moois. We willen nog niet te veel vertellen omdat het een beetje een verrassing moet zijn. Alvast een tipje van de sluier:
de Meetellen Actieweek komt eraan!!

Site by Alsjeblaft!