utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Dit vinden wij van de stad

28 september 2022

De nieuwe rapportage van Meetellen, ‘Dit vinden wij van de stad!’, is uit! Hoe ervaren panelleden hun buurt en woning? Kunnen panelleden komen waar ze willen komen? Ervaren panelleden wel eens discriminatie? Hoeveel moeite kost het panelleden om internet te gebruiken? En hebben panelleden voldoende inspraak? In deze rapportage lees je er alles over.

Meetellen heeft op aangepaste wijze meegedaan aan de tweejaarlijkse inwonersenquête van de gemeente Utrecht. Samen met de panelmedewerkers zijn een aantal thema’s uitgekozen. De vragenlijst is door Meetellen toegankelijk gemaakt, waarna 285 panelleden deze invulden. Daarnaast deed Meetellen verdiepend onderzoek via focusgroepen.

Ook deze keer organiseert team Meetellen gesprekken met panelleden, de gemeente en maatschappelijke organisaties in de stad over de resultaten van het onderzoek. In deze gesprekken zoeken wij samen naar de beste manier om iets te doen met de aanbevelingen uit het onderzoek.

Lees de rapportage

Site by Alsjeblaft!