utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Een goed gesprek met de wethouder

30 juni 2020

Corrie, Bert, Jacko en Annette hebben een goed gesprek op afstand met wethouder Linda Voortman.

Corrie, Bert, Jacko en Annette hadden een goed gesprek met wethouder Linda Voortman (op de foto onderaan in het midden) over de resultaten van ons laatste onderzoek onder ons panel naar de ervaringen met de uitkering. Ook Marieke, een medewerker van Werk en Inkomen was erbij.

We zijn benieuwd naar de visie van de wethouder op de cijfers, omdat zij Werk en Inkomen in haar portefeuille heeft. Wat valt haar op en waar zou zij graag aan willen werken als ze naar deze resultaten kijkt? Zij stelde veel vragen, was geïnteresseerd en wilde ook juist veel van óns weten als het gaat om de samenwerking tussen Werk & Inkomen en mensen met een uitkering. We hebben er veel aan gehad, maar de wethouder zelf ook zoals ze zei. Dat is heel erg fijn. We houden contact!

Interesse in dit onderzoek? De rapportage komt uit in september! Je kunt je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Site by Alsjeblaft!