utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Meetellen Utrecht traint en werft haar panel

30 april 2021

De stem van deze ervaringsdeskundige panelmedewerkers en vanuit huis onze aangesloten panelleden, blijkt onverminderd noodzakelijk. We doen er dan ook alles aan ons team te behouden, trainen en uit te breiden.

We werken alweer ruim een jaar in coronatijd. Dat lukt nog best goed. We hebben een enthousiast team van 7 panelmedewerkers die wekelijks op de Stadsbrug samenkomen. Daarnaast doen we flink online mee met allerlei onderzoekjes, klankbordgroepen, adviesprojecten en dergelijke.

trainingen

Voor de panelmedewerkers staan een paar trainingen op de rol in de komende tijd. We gaan ons verdiepen in technieken van presenteren, pitchen en schrijven (o.a. voor onze nieuwsbrief). Zo kunnen we nog beter uitdragen wie we zijn, wat we doen en waarvoor Meetellen van belang is.

praat mee

Voor onze panelleden verzorgen we ook van alles. We hebben voor iedereen wel een onderwerp om over mee te praten: eenzaamheid, gezondheid, je eigen wijk, coronaproblematiek, inkomen, etc. Daar staan vaak leuke vergoedingen, cadeaubonnen of prijzen tegenover.

jouw stem

Maar vooral: jouw stem wordt gehoord bij beleidsmakers! Veel gebeurt momenteel online, maar per post of telefonisch een vragenlijst invullen gaat soms ook.
Wil je dus meedoen als panellid, of ken je mensen die ervaring hebben met zorg/ondersteuning bij problematiek, geef het aan ons door via utrecht@meetellen.nl

Site by Alsjeblaft!