utrecht

Voor wie het echt wil weten

Terug

Geslaagde kennismaking

26 augustus 2022

Hoewel Meetellen actief is in Utrecht en Amsterdam, kennen de teams van beide steden elkaar nog niet zo heel goed. Om dat te veranderen werd er op 25 augustus een teamdag georganiseerd op de Stadsbrug.

We trapten af met het maken van een praatje met elkaar. Vervolgens ging het team van Utrecht ‘speeddaten’ met het team van Amsterdam. Dit deden we drie minuten per koppel, aan de hand van persoonlijke vragen. Het was leuk, maar iedereen zei achteraf dat dat erg kort was. Een goede reden om het nog eens te doen!

Na de lunch en het maken van een teamfoto begeleidde Annette een spel ‘Waar sta jij?’ Annette legde een aantal stellingen aan ons voor en wij gingen in vakken staan die onze meningen symboliseerden en mochten we onze meningen soms toelichten. De stellingen gingen over onze plek of rol bij Meetellen en over thema’s zoals ervaringsdeskundigheid. We sloten onze teamdag af met een goede borrel. Al met al hebben we elkaar beter leren kennen en was het een zinvolle en leuke dag.

Site by Alsjeblaft!