utrecht

Laat je stem horen

Vind je het belangrijk om je mening te geven en invloed uit te oefenen op het beleid van de gemeente?
Word dan panellid van Meetellen! Op die manier praat je mee over onderwerpen zoals je gezondheid, werk, vriendschap, financiën, hoe je woont en de kwaliteit van hulp en zorg die je ontvangt.

Aanmelden panel

Lees meer

Waarom zou ik meedoen?

Meedoen aan een onderzoekspanel? Dat is een goed idee, want

  • via het panel kan je de gemeente vertellen wat jij nodig hebt in je dagelijks leven
  • de gemeente wil echt iets doen met jouw opmerkingen; je krijgt dus invloed
  • je ook kunt meedoen aan bijeenkomsten en zo andere panelleden ontmoeten en ervaringen uitwisselen
  • elk jaar een feestje op de paneldag.

Kan ik meedoen?

Je kunt meedoen aan het panel ‘Meetellen in Utrecht’ als je steun nodig hebt of hebt gehad.

Het panel is bedoeld voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft of heeft gehad om mee te doen in de samenleving. Dat kan zijn door bijvoorbeeld psychische problemen, verslaving, financiële moeilijkheden of dak- of thuisloos zijn.

Je moet ouder zijn dan 18 jaar en in Utrecht wonen om mee te kunnen doen.

Wat moet ik doen?

Als lid van het onderzoekspanel krijg je twee keer per jaar een enquête. Het invullen kost ongeveer vijftien tot dertig minuten. Je kunt zelf aangeven hoe je de vragenlijst wil invullen. Dat kan schriftelijk, maar ook via internet of in een persoonlijk interview.
Daarnaast kun je ook meedoen aan groepsbijeenkomsten. Daar kun je je mening geven over onderwerpen die jou raken.

Heb je zin om meer te doen? Dan kun je panelmedewerker bij Meetellen worden.
Een panelmedewerker heeft persoonlijke ervaringen met de hulpverlening of welzijnsorganisaties en werkt mee bij Meetellen om onderzoeken te organiseren en uit te voeren.

Lees meer

Privacy belangrijk

Meetellen let goed op jouw privacy. We gebruiken je persoonsgegevens alleen om je de vragenlijsten of nieuwsbrieven te sturen. Als je antwoorden geeft in de vragenlijst, maken we de informatie anoniem. Dat doen we door je naam en adres apart te houden van de antwoorden. Wat je ons vertelt wordt alleen gebruikt voor het onderzoek. Dan staat er bijvoorbeeld ‘30% van de panelleden vindt dat….’ Verder krijgt niemand je gegevens te zien.

Doe mee!

Vind je het belangrijk om je mening te geven en invloed uit te oefenen op het beleid van de gemeente? Word dan panellid van Meetellen!
Op die manier praat je mee over onderwerpen zoals je gezondheid, werk, vriendschap, financiën, hoe je woont en de kwaliteit van hulp die je ontvangt.

Aanmelden panel

Site by Alsjeblaft!