utrecht

Vacature projectmedewerker

Terug

Vacature projectmedewerker

10 februari 2022

Meetellen in Utrecht bestaat uit een hecht en enthousiast team. Voor de training en begeleiding van de panelmedewerkers en de organisatie van de werkzaamheden zoeken wij iemand die ons team zo spoedig mogelijk komt versterken als projectmedewerker.

Het gaat om een uitvoerende en begeleidende functie ter ondersteuning van de panelmedewerkers.

Het team van Meetellen werkt projectmatig aan interne en externe onderzoeksopdrachten van plan van aanpak tot en met rapportage. In overleg met de coördinator organiseer je de werkzaamheden van de panelmedewerkers rond de lopende onderzoeken, bereidt het team daarop voor en begeleidt daarbij.

Daarnaast stel je samen met de panelmedewerkers persoonlijke leerdoelen op, verken je de mogelijkheden binnen Meetellen voor hun ontwikkeling en help je hen zo nodig in contact te komen met anderen die hen daarbij kunnen helpen.

Belangstelling?
We zijn nadrukkelijk op zoek naar de juiste persoon voor Meetellen in Utrecht en komen graag met je in contact. Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV vóór 1 maart 2022 naar info@meetellen.nl.

Meer informatie over Meetellen in Utrecht vind je via meetellen.nl of facebook. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annette Schlingmann, coördinator: annette@meetellen.nl of 06 55493401, of (tussen 18-25 februari) met Esmeralda van der Naaten: esmeralda@meetellen.nl of 06 18905213 .

Site by Alsjeblaft!